fbpx

Eteläranta 4:stä tulee taas asuintalo

Uusrenessanssityyliä edustavan Eteläranta 4:n suunnitteli arkkitehti Waldemar Aspelin (1853–1923). Taideteollisessa korkeakoulussa piirustusta opettanut, mainospiirtäjänäkin kunnostautunut arkkitehti tunnetaan useiden Helsingin kantakaupungin katukuvassa näkyvien arvorakennusten suunnittelijana. Aspelin oli käytännönläheinen tyylitaituri, jonka suunnittelua ohjasi rakennuttajan pienimpienkin toiveiden täyttäminen ja mahdollisimman toimivien talojen luominen. Hänet tunnetaan myös Hangon huviloista.

Eteläranta 4:n saneeraussuunnittelusta vastaa historiallisten rakennusten saneeraussuunnitteluun erikoistunut Arkkitehtitoimisto Neva Oy. Arkkitehtitoimisto ark-byroon aiemmin laatiman perusteellisen rakennushistoriaselvityksen pohjalta tehtävien muutostöiden myötä Eteläranta 4:n toimitilat muutetaan nykyaikaisin mukavuuksin varustetuiksi asunnoiksi – talon historiaa, yksityiskohtia ja ajan henkeä vaalien.

View gallery
Image_Image_minify
Historiaa henkiviä citykoteja meren äärellä.

Eteläranta 4 muuttuu upeaksi asuintaloksi.

Eteläranta 4 on saanut tarkastella ykköspaikalta Helsingin arkipäivää ja kansainvälistymistä. Pian arkkitehtonisesti eheässä korttelissa sijaitseva talokaunotar saa taas uudet asukkaat. Talossa olevat toimistot palautetaan korkealaatuisiksi kodeiksi, joiden asumismukavuutta meren läheisyys lisää entisestään. Avarat, aikakauttaan henkivät huoneet, ensiluokkaiset sisustusmateriaalit sekä pieteetillä mietityt ja toteutetut interiöörit ovat tasokkaasta cityasumisesta haaveilevan ostajan mieleen. Tule mukaan kirjoittamaan uusi kappale Eteläranta 4:n upeaan historiaan!

Porvariskorttelin charmia keskellä parhainta merellistä Helsinkiä.

Miltä tuntuisi asua meren, torin ja kaupungin vanhimpiin lukeutuvan puiston vieressä, korttelin kauneimmassa talossa? Eteläranta 4 on chic osoite, jonka urbaania vetovoimaa lisäävät lähikortteleiden persoonalliset putiikit, suositut ravintolat, eläväinen Kauppatori ja Kauppahalli, Designmuseo sekä trendikkäät hotellit Haven, Lilla Roberts ja F6 baareineen – ja uusimpana lisäyksenä boutiquehotelli U14. Täällä voit bongailla lähteviä laivoja, lenkkeillä pitkin rantaviivaa ja nauttia täysin siemauksin merellisestä tunnelmasta. Eteläranta nelosta vastapäätä palvelee myös merikylpyläkeidas Allas Sea Pool ympäri vuoden.

Helposti perille? Tule jalan, autolla tai ratikalla.

Eteläranta 4 sijaitsee niin viehättävällä paikalla, että kotiin käveleminen on nautinto – tuletpa sitten pitkin rantaa, Esplanadia tai Tähtitorninmäkeä. Raitiovaunupysäkki on talon välittömässä läheisyydessä, ja sisäpihan alle rakennetaan pysäköintitilaa. Pysäköintiä varten aivan vieressä on myös kaksi tilavaa, valvottua parkkihallia.

Ostajansa näköisiä luksusasuntoja

Eteläranta 4:ään rakennetaan noin 40 tasokasta asuntoa, joiden arvokas tunnelma ja persoonallinen interiööri täyttää vaativimmankin ostajan toiveet. Pieteetillä laadittu sisustuskonsepti on laadittu sisustusarkkitehdin näkemysten pohjalta, tai jos hankit suuremman asunnon, voimme suunnitella siitä juuri itsesi näköisen tarjoamiemme yksilöllisten sisustusratkaisujen pohjalta. Kokeneet sisustusarkkitehtimme tuntevat Eteläranta 4:n pienintä kulmausta ja detaljia myöten, joten pystymme rakentamaan parhaan mahdollisen ratkaisun vaativallekin asiakkaalle.

Arkkitehtitoimisto Neva – Kestävää arkkitehtuuria ja historian kunnioittamista

Visuaalisella näkemyksellään yllättävä Arkkitehtitoimisto Neva haluaa aina ylittää asiakkaan odotukset. Nevan laaja kokemus historiallisiin rakennuksiin varmistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen joka kestää aikaa. Arkkitehtitoimisto Neva on laatinut useita rakennushistoriallisia selvityksiä ja toimii yhteistyössä museoviraston kanssa.

Tämän päivän tekniikkaa ja ylellisiä materiaaleja

Eteläranta 4:een valmistuvat asunnot rakennetaan modernia rakennusteknistä osaamista hyödyntäen ja talon alkuperäisiä rakenteita kunnioittaen. Asuntoihin on suunniteltu vesikiertoinen lattialämmitys ja kaukojäähdytyksellä toteutettava vesikiertoinen lattiaviilennys. Asuntojen varustelutaso on korkea, huolella valitut laatumateriaalit kestävät käytössä. Katso tarkemmat tiedot varustelutasosta, koneista ja laitteista sekä rakenteista rakennustapaselosteestamme. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

_KLF0056 copy