fbpx
Eteläranta logo

Vapaat asunnot

Eteläranta 4 – parasta merellistä Helsinkiä juuri sinulle.

Ylellisyyttä parhaimmillaan

Alla vapaat asunnot

A22

5H+K+S+P

A11

3H+K+S

A51

5H+K+3mh+S+P

B32

3H+KT+S

B43

3H+KT+S

B31

3H+KT+P

B44

3H+KT+S

Historiaa henkiviä citykoteja meren äärellä.

Arvostetussa Kaartinkaupungissa meren äärellä sijaitseva Eteläranta 4 on komeista kivitaloista tunnetun arkkitehti Waldemar Aspelinin käsialaa. Viisikerroksinen, Lahnan korttelin läpi ulottuva uusrenessanssitalo rakennettiin vaiheittain: Unioninkadun siipi valmistui asuinkäyttöön 1891 ja Etelärannan puoli 1896. Vuosien mittaan Eteläranta 4 on nähnyt Helsingin kansainvälistymisen, modernin kaupunkikulttuurin ja porvariston nousun, sekä palvellut liike-elämän käytössä. Nyt nämä 1950–70-luvuilla toimistokäyttöön remontoidut asunnot muutetaan taas upeiksi kodeiksi. Talon kauniit julkisivut ovat säilyneet hyvin, ja sisätiloissa tuntuu yhä porvarillinen charmi. Nyt talon toimistot palautetaan asunnoiksi. Lue lisää ja tule osaksi Eteläranta 4:n tarinaa!

Eteläranta 4 muuttuu upeaksi asuintaloksi.

Eteläranta 4 on saanut tarkastella ykköspaikalta Helsingin arkipäivää ja kansainvälistymistä. Pian arkkitehtonisesti eheässä korttelissa sijaitseva talokaunotar saa taas uudet asukkaat. Talossa olevat toimistot palautetaan korkealaatuisiksi kodeiksi, joiden asumismukavuutta meren läheisyys lisää entisestään. Avarat, aikakauttaan henkivät huoneet, ensiluokkaiset sisustusmateriaalit sekä pieteetillä mietityt ja toteutetut interiöörit ovat tasokkaasta cityasumisesta haaveilevan ostajan mieleen. Tule mukaan kirjoittamaan uusi kappale Eteläranta 4:n upeaan historiaan!

Porvariskorttelin charmia keskellä parhainta merellistä Helsinkiä.

Miltä tuntuisi asua meren, torin ja kaupungin vanhimpiin lukeutuvan puiston vieressä, korttelin kauneimmassa talossa? Eteläranta 4 on chic osoite, jonka urbaania vetovoimaa lisäävät lähikortteleiden persoonalliset putiikit, suositut ravintolat, eläväinen Kauppatori ja Kauppahalli, Designmuseo sekä trendikkäät hotellit Haven, Lilla Roberts ja F6 baareineen – ja uusimpana lisäyksenä boutiquehotelli U14. Täällä voit bongailla lähteviä laivoja, lenkkeillä pitkin rantaviivaa ja nauttia täysin siemauksin merellisestä tunnelmasta. Eteläranta nelosta vastapäätä palvelee myös merikylpyläkeidas Allas Sea Pool ympäri vuoden.

Helposti perille? Tule jalan, autolla tai ratikalla.

Eteläranta 4 sijaitsee niin viehättävällä paikalla, että kotiin käveleminen on nautinto – tuletpa sitten pitkin rantaa, Esplanadia tai Tähtitorninmäkeä. Raitiovaunupysäkki on talon välittömässä läheisyydessä ja pysäköintiä varten aivan vieressä on myös kaksi tilavaa, valvottua parkkihallia.

Nauti yksityisyydestä

Eteläranta 4 on uusi osoitteesi upean merellisessä miljöössä. Arvostetun, Helsingin historiassa merkittävän kadun rauhallisella loppupätkällä sijaitsevassa talossa eletään keskellä vireää kaupunkikulttuuria – poissa hälinästä. Loistavat palvelut ja yhteydet sekä meren ja puiston läheisyys tekevät arjesta nautinnon.

Shoppaile

Eteläranta 4 on täydellinen osoite tyylitietoisen shoppailun ystävälle. Tasokkaita muoti-, lahjatavara- ja sisustusliikkeitä on etenkin Espan ympäristössä sekä Helsingin pariisilaisimmalla kadulla, Korkeavuorenkadulla. Päivittäisostokset hoituvat sympaattisessa Kauppahallissa, kuhisevalla Kauppatorilla tai kulman takana Kasarmitorilla. Ja mikä parasta, Stockmannin tavaratalo on heti Esplanadin päässä.

Meren hurmaa

Aamu, iltapäivä tai yö – meren äärellä asuessa ei pitkästy koskaan. Alati vaihtuva luonnonnäyttämö tuo cityasumiseen ainutlaatuista lisäarvoa. Eteläranta 4:n ylempien kerrosten asunnoista avautuvat merinäkymät jopa Suomenlinnaan saakka. Kaivopuisto puolestaan on suosittu merellinen tapaamispaikka, jonne kokoonnutaan piknikeille, veneille, treenaamaan tai nautiskelemaan muuten vain.

Syö & juo

Eteläranta nelosta ympäröivät porvariskorttelit ovat kiehtova sekoitus eilispäivän charmia ja modernia citykulttuuria. Lähistöltä löytyy legendaarisen Savoyn kaltaisia klassikkoravintoloita, kivoja lounaspaikkoja ja bistroja, trendikkäitä baareja illanviettoon sekä tietysti Kaivopuiston suositut merikahvilat. Olitpa sitten hyvän kahvin tai fine diningin ystävä, enää ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Vaihda vapaalle

Taiteen, designin ja musiikin ystävä kotiutuu hetkessä Eteläranta nelosen kulmille. Vain parin korttelin päässä talosta on Designmuseo ja monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu Savoy-teatteri, eikä Design Districtin gallerioihinkaan ole kuin muutama askel. Kesäisin voit nauttia Espan puiston ja Kaivarin ilmaiskonserteita tai vaikkapa Allas Sea Poolilla esiintyvistä artisteista.

Keskellä kaikkea

Omaa rauhaa kaupungin vilinän keskellä? Eteläranta on vilkas katu, mutta Lahnan korttelin helmi asettuu sen rauhallisimpaan nurkkaan, Tähtitorninmäen ja Saksalaisen kirkon kainaloon. Upeasta sijainnista kävelet hetkessä kaikkialle. Myös raitiovaunupysäkki on Eteläranta 4:n välittömässä läheisyydessä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä kuin pohjoisestakin.

Olisiko tässä tuleva unelmiesi koti?

Shape

Pyydä lisätietoja

Soita tai laita viestiä jo tänään, kerromme mielellämme lisää Eteläranta 4:stä.

Valor LKV Päivystys (ei sms)
Maunu Idänpään-Heikkilä