fbpx
env

Eteläranta 4 on merellistä Helsinkiä parhaimmillaan: historiallinen arvo-osoite arkkitehtonisesti eheässä meri- ja puistokorttelissa. Omassa rauhassa, vain kivenheiton päässä keskustan palveluista.

No 0 1

Nauti yksityisyydestä

Eteläranta 4 on uusi osoitteesi upean merellisessä miljöössä. Arvostetun, Helsingin historiassa merkittävän kadun rauhallisella loppupätkällä sijaitsevassa talossa eletään keskellä vireää kaupunkikulttuuria – poissa hälinästä. Loistavat palvelut ja yhteydet sekä meren ja puiston läheisyys tekevät arjesta nautinnon.

No 0 2

Syö & juo

Eteläranta nelosta ympäröivät porvariskorttelit ovat kiehtova sekoitus eilispäivän charmia ja modernia citykulttuuria. Lähistöltä löytyy legendaarisen Savoyn kaltaisia klassikkoravintoloita, kivoja lounaspaikkoja ja bistroja, trendikkäitä baareja illanviettoon sekä tietysti Kaivopuiston suositut merikahvilat. Olitpa sitten hyvän kahvin tai fine diningin ystävä, enää ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

No 0 3

Shoppaile

Eteläranta 4 on täydellinen osoite tyylitietoisen shoppailun ystävälle. Tasokkaita muoti-, lahjatavara- ja sisustusliikkeitä on etenkin Espan ympäristössä sekä Helsingin pariisilaisimmalla kadulla, Korkeavuorenkadulla. Päivittäisostokset hoituvat sympaattisessa Kauppahallissa, kuhisevalla Kauppatorilla tai kulman takana Kasarmitorilla. Ja mikä parasta, Stockmannin tavaratalo on heti Esplanadin päässä.

No 0 4

Vaihda vapaalle

Taiteen, designin ja musiikin ystävä kotiutuu hetkessä Eteläranta nelosen kulmille. Vain parin korttelin päässä talosta on Designmuseo ja monipuolisesta ohjelmistostaan tunnettu Savoy-teatteri, eikä Design Districtin gallerioihinkaan ole kuin muutama askel. Kesäisin voit nauttia Espan puiston ja Kaivarin ilmaiskonserteita tai vaikkapa Allas Sea Poolilla esiintyvistä artisteista.

No 0 5

Meren hurmaa

Aamu, iltapäivä tai yö – meren äärellä asuessa ei pitkästy koskaan. Alati vaihtuva luonnonnäyttämö tuo cityasumiseen ainutlaatuista lisäarvoa. Eteläranta 4:n ylempien kerrosten asunnoista avautuvat merinäkymät jopa Suomenlinnaan saakka. Kaivopuisto puolestaan on suosittu merellinen tapaamispaikka, jonne kokoonnutaan piknikeille, veneille, treenaamaan tai nautiskelemaan muuten vain.

No 0 6

Keskellä kaikkea

Omaa rauhaa kaupungin vilinän keskellä? Eteläranta on vilkas katu, mutta Lahnan korttelin helmi asettuu sen rauhallisimpaan nurkkaan, Tähtitorninmäen ja Saksalaisen kirkon kainaloon. Upeasta sijainnista kävelet hetkessä kaikkialle. Myös raitiovaunupysäkki on Eteläranta 4:n välittömässä läheisyydessä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä kuin pohjoisestakin.

http://shutterstock_1180488685

Vaivatonta pysäköintiä merellisellä keskusta-alueella

Eteläranta nelosen asukkaana voit pysäköidä Unioninkadun rauhalliselle loppupätkälle tai muille lähikaduille. Jos haluat autosi – tai vieraittesi auton – lämpimään ja valvottuun pysäköintihalliin, kulman takaa löytyy kaksikin: Q-Park Kasarmitori ja EuroPark Tähtitorninvuori.

Cafe Ekberg
Café Succès
Kaffecentralen
Andante Coffee Shop
Brooklyn Café
Café Bar No 9
Bar Loose
Liberty or Death
Klaus K Hotel
Hotel Lilla Roberts
Kaarle XII
Brew Dog Helsinki
Punavuoren Ahven
Werner
Gaijin
Demo
Inari
Penny
Muru
Grön
Andrea
Pastor
Pastis
Savoy
Palace
Café Ekberg
Patisserie Teemu & Markus
Hotel St. George
Kanniston Leipomo
Rikhardinkadun kirjasto
Keskustakirjasto Oodi
Stockmannin tavaratalo
Forum Shopping Mall
Hietalahden kauppahalli
Kampin Keskus
G Livelab
Tavastia
Designmuseo
Amos-Rex
Ateneum
Sinebrychoffin taidemuseo
Nykytaiteen museo Kiasma
HAM
Galleria Sinne
Kaivopuisto
Vanhankirkonpuisto
Esplanadi
Sinebrychoffin puisto
Johanneksenpuisto
Tähtitorninvuorenpuisto
Helsingin päärautatieasema
Kampin Keskus / kaukoliikenteen terminaali
Pysäköinti Uudenmaankatu 16
Q-Park Erottaja

Kahvilat

Illanvietto

Ravintolat

Leipomot

Kirjastot

Ostokset

Kulttuuri

Puistot

Liikkuminen

Pysäköinti